Freelance konsulent som landevejsridder

Hev stikket ud i starten af december og besluttede at starte som selvstændig konsulent – uden af definere nærmere, hvad det egentligt indebar, og hvad jeg skulle fokusere på. Er ikke medlem af en A-kasse, men er dybest se ikke bekymret (burde jeg være det efter normen?). Er vel i princippet hoppet ud af en flyver og begynder først at tjekke, om jeg har en faldskærm på ryggen, på vej ned…

Har besluttet at jeg det næste halve/hele år IKKE vil starte en ny virksomhed op – eller gå ind i en eksisterende. Vil heller ikke have noget fast job. Bare arbejde som en landevejsstryger uden mål og med. Kun kaste mig over opgaver, jeg synes er udfordrende/sjove/indbringende. Knokle et stykke tid med et projekt – slappe af. Og så rykke videre.

Hvor er det pissebefriende ikke at have nogen plan. 🙂

3 kommentarer til “Freelance konsulent som landevejsridder”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: